Hoe haal je de TI-84 Plus CE T uit Examenstand?

Published by Anaya Cole on

Hoe haal je de TI-84 Plus CE T uit Examenstand?

– Klik op TI DeviceExplorer – Open ‘List’ en sleep de lijst ‘L’ naar de desktop van uw computer. – Sleep daarna diezelfde lijst ‘L’ van uw desktop naar het scherm van TI-Connect en drop ‘m in het scherm. – De TI-84 Plus is nu weer uit de Examenstand.

Hoe laad je de TI-84 plus op?

De grafische rekenmachine TI-84 Plus CE-T Python Edition wordt geleverd met een oplaadbare batterij van TI. Bij gemiddeld gebruik gaat de oplaadbare batterij van TI naar verwachting twee weken mee na één volledige laadcyclus. Gebruik de USB-kabel of 220V lader om de rekenmachine op te laden.

Hoe haal je een grafische rekenmachine uit Examenstand?

Met een andere TI-84 Plus Page 2 – Verbind de TI-84 Plus met een kort USB-kabeltje aan een andere TI-84 Plus. ‘Transmit’ en druk op ‘Enter’ . – Kies op de je examenstand- TI-84 Plus (C) op ‘2’ ‘Overwrite’. – Je TI-84 Plus (C) gaat nu uit de examenstand.

Hoe zeg je gr in Examenstand?

Druk op tegelijkertijd op PIJLTJE LINKS en PIJLTJE RECHTS, houd deze ingedrukt en druk dan tegelijk op ON. Nu zie je het volgende scherm (links nieuwe GR, rechts oude GR): Druk op “Zoom” (OK) om de Examenstand in te schakelen.

Hoe doe je een breuk op een rekenmachine?

de breuk 1/3 wil invoeren doe je dit als volgt op je rekenmachine:

  1. Voer een 1 in.
  2. Druk op de A b/c-toets (linkerrij knopjes, 3e van boven)
  3. Voer een 3 in.

Welke oplader grafische rekenmachine TI-84 Plus CE t?

Oplader 5V 1A en Oplaad Kabel 1 meter Voor Texas Instruments Grafische Rekenmachines o.a. TI-Nspire, TI-84 + Plus SE, TI-84 + Plus C, TI-84 + Plus CE, TI-84 + Plus SE.

Waarom laadt mijn grafische rekenmachine niet op?

Mijn rekenmachine gaat niet aan of laadt niet op Verwissel de USB-kabel (standaard micro-USB-kabel) en de gebruikte USB-poort. Wacht een uur voor het opladen. Trek de stekker van je rekenmachine uit het stopcontact. Druk op de knop RESET op de achterkant van het apparaat met een paperclip.

Hoe voer je een formule in op de grafische rekenmachine?

Grafieken maken

  1. toets [ Y= ] en je krijgt nu een lijst te zien waarin formules van de vorm y = …
  2. plaats de cursor achter Y1= en toets 0.5 [X,T,Θ,n] [ – ] 2; je hebt nu de formule ingevoerd;

Hoe zet je formules in je grafische rekenmachine?

Waarschijnlijk werkt dit: PRGM -> dan F3 (new) -> naam invoeren -> EXE -> daar intikken wat je wilt opslaan -> exit. Om het weer te openen op exe (F1) of edit (F2) drukken.

Hoe haal je je grafische rekenmachine uit Examenstand Casio FX CG50?

Als de GR in examenstand staat kan de OS versie gecontroleerd worden met a en dan n. 3. Schakel de fx-CG50 UIT Houd de toetsen gemarkeerd met de letters NL (8b) ingedrukt. Houd NL ingedrukt en druk op aan O totdat je het volgende bericht ‘Entering Examination mode for NL’ in de rekenmachine ziet staan.

Hoe lang blijft gr in Examenstand?

De examenstand stopt automatisch na 12 uur en zet de machine terug naar de situatie van voor de examenstand. De input van tijdens het examen wordt gewist. De examenstand kan ook met een kabel beëindigd worden: Sluit de machine aan op een PC en sleep een (herkenbaar) bestandje naar de GR.

Hoe activeer je Examenstand?

2 – Hoe de examenstand activeren? Schakel uw CASIO-rekenmachine uit en druk tegelijkertijd op de toetsen: Voor de Graph 25+E, Graph 35+E, Graph 90+E. Voor de fx-CP400+E.

Hoe ga je van een decimaal getal naar een breuk?

Om een decimaal getal in een breuk om te zetten, moeten we de decimalen boven hun plaatswaarde zetten. Bijvoorbeeld: in 0,6 staat er een zes op de plaats van de tienden, dus zetten we de 6 boven de 10 om de gelijkwaardige breuk te maken, 6/10.

Waarom laad mijn grafische rekenmachine niet op?

Categories: News